"e-Safety Bronz Label e-Güvenlik Bronz Etiketi" almaya hak kazandık.

Atakum Anadolu Lisesi olarak "e-Safety Bronz Label e-Güvenlik Bronz Etiketi" almaya hak kazandık.

Samsun Atakum Anadolu Lisesi olarak  "e-Safety Label" e-Güvenlik Bronz Etiketi" aldık. Avrupa okul ağı olan European Schoolnet Academy tarafından okulumuza güvenli internet kullanımı ile ilgili  e-güvenlik bronz etiketi verilmiştir.Çevrim içi olarak https://www.esafetylabel.eu adresinden ulaşılan modül, okullar için Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmetidir. eSafety Label, eğitim ve öğrenim deneyiminin bir parçası olarak çevrim içi teknolojiye güvenli erişim için güvenli ve zenginleştirici bir

ortam sağlamayı hedeflemektedir."ESafety Label Topluluğu, 38 ülkeden yaklaşık 4.000 öğretmen ve irtibat noktasını (Eğitim Bakanlıkları, üniversiteler, Güvenli İnternet Merkezleri vb.) bir araya getiren geniş bir ağ olma özelliği taşımaktadır.

"ESafety Label etiketi, okulun bilişim teknolojisini kullanımı açısından nerede durduğunu göstermeyi amaçlayan ve hem öğrenciler hem de personel için en uygun yetkiyi ve güvenliği geliştirmede destek olacak bir "Eylem Planı"nı sunan bir değerlendirmedir.

 

08.01.2021 368