Atıktan Sanata İleri Dönüşüm Yarışması

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel okullarda, öğrencilerde atık üretimini azaltmak, geri dönüşümü teşvik etmek, çevreye duyarlılık konularında farkındalık oluşturmak ve yenilikçi çözümleri geliştirmek amacıyla "Sıfır Atık Yarışması" yapıldı.

Buna göre resmi ya da özel anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin bireysel eserlerinin yanı sıra okullardan iyi uygulama örneklerinin paylaşılmasının hedeflendiği yarışma kapsamında, "Atıktan Sanata İleri Dönüşüm", "Sıfır Atık Projeleri" ve "İyi Uygulama Yapan Okul" olmak üzere üç farklı kategoride yarışma düzenlenmiştir.

Bakanlığımızın düzenlediği “Atıktan Sanata İleri Dönüşüm Yarışması”nda okulumuz lise kategorisinde ilçe birincisi olmuştur.

19.03.2024 44

Atıktan Sanata İleri Dönüşüm Yarışması