How Green Are We?Becoming Green-BGs Türkiye/Portekiz ortaklığı ile yürüttüğümüz Erasmus projemizde uluslararası öğrenci gruplarından oluşan üç takım öğrencileri projeyi temsil eden bir marş hazırlayabilmeleri için video konferans, google doc ve whatsapp grupları yoluyla çalıştılar. Takımların sözlerini ortaklaşa oluşturdukları üç ayrı marş okullar tarafından oylanarak proje marşımız seçildi.Bu marş işaret dilinde yorumlanmıştır ve işaret dilinden tamamen habersiz olan öğrencilerin de bu iletişim biçimiyle temas kurmasına olanak tanıyarak herkesin daha fazla dahil edilmesine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

YEŞİL SAVAŞÇILAR

Doğayı sevin.

Geri dönüştürün ve geleceği kurtarın.

Karbon ayak izinizi azaltın.

Organik beslenin ve sık sık yürüyün.

Markamızı oluşturalım.

Dünya bizim ellerimizde.

Alışkanlıkları deği̇şti̇reli̇m.

Dünyayı daha yeşi̇l bi̇r yer hali̇ne geti̇reli̇m.

Zihinleri değiştirmeliyiz.

Güvende olduğumuz sürece.