Edebiyat ve Sanat Dergimiz

Edebiyat ve Sanat Dergimiz "Lacivert"in Yeni Sayısı Yayımlandı

Kültür ve Edebiyat Kulübümüzün yayını olarak ilk kez geçtiğimiz yıl yayımlanan Lacivert adlı dergimizin ikinci sayısı yayımlandı. Yakın zamanda dağıtımı yapılacak olan dergimizde öğretmen, öğrenci ve velilerimize ait 30'a yakın özgün yazı, şiir, fotoğraf ve tablo bulunmakta. Bu sayımızda İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Ağar'la ve şehrimizin ülke çapında tanınmış doktorlarından Sayın Doç.Dr. Hayati Akbaş'la yapılmış birer röportaj yer alıyor. Dergimize her zaman destek veren okul müdürümüz Neslihan Çağlak Çevik'e ve Okul Aile Birliğimize; bu uzun soluklu etkinlikte emek veren edebiyat öğretmenimiz Sebahattin Demirci'ye; kapak tasarımını yapan Samsun ÖDM bilgisayar öğretmeni Ziya Ünal'a; dergi tasarımı için çok emek veren Türmatsan Matbaaya ve Şirin Hanıma, hazırlıkta ve seçici kurulda görev alan Ceren Siel, Sedanur Albayrak, Eylül Beren Güleç, Nehir Naz Türkel, Bilal Efe Karaman, Beren Pınar, Semanur Güler, Gökçe Naz İspir ve Efe İdris Arslan adlı öğrencilerimize; öykü,şiir, hatıra, tiyatro, dinleti, deneme,fotoğraf ve tablo yoluyla duygu ve hayalleriyle yanımızda duran herkese teşekkürler...

04.06.2023 297